perjantai 6. toukokuuta 2011

Osa 1: Var... eikun siis Aarteenmetsästäjä ja Kuningas

Terran mennessä tajuttomaksi seuraa pieni atkauma, ja sitten edelliseen taloon astelee uusi tuttava, jonka nimeän oletusnimensä mukaisesti Lockeksi. Ammatiltaan tämä on varas, mutta sitähän ei saa sanoa ääneen. Locke pinkoo suoraan Terran luo, ja joutuu saman tien puolustautumaan vartijoita vastaan, mutta onneksi avuksi kiiruhtaa nipulinen Moogleja. Seuraa erä kukkulan kuningasta. Tarkoituksena on kolmen tiimin avulla estää vartijoita saavuttamasta Terraa, ja päihittää alhaalla odottava komentaja. Mog-hahmon varusteita saa jostain syystä peukaloida, eli kannattaa ottaa pelin tähän mennessä parhaat varusteet, Mithril Pike ja Mithril Shield parempaan talteen. Pikeä et saa vielä kenellekään, mutta Shieldi kanattaa laittaa pyysisesti huonommalle Terralle ja siirtää Buckler Lockelle.

Kun Terra on pelastettu, matkaa on tarkoitus jatkaa Maailmankartalla etelään kahden vuorijonon välissä, ruohomaiden yli ja metsän poikki autiomaassa sijaitsevaan Figaron linnaan. Linnassa pääsee eteishallista tyrmiin tai konehuoneeseen, mutta kummastakaan ei ole nyt iloa. Sisäpihalla sotilaat estävät pääsyn isoista pariovista, eli ainut tie on eteenpäin. Haarniskoin koristellusta hallista pääsee oikealla olevasta ovesta asekauppaan, jossa tosin myydään pelkkiä Tool-komentoja joita ei kumpikaan hahmoni voi käyttää. Esinekauppa on vasemmalla. Hallin läpi pääsee valtaistuinsaliin, ja puhumalla valtaistuimella istuvalle heebolle seuraa kohtaus, jonka aikana nimeän hänet oletusnimensä mukaisesti Edgariksi.

Kohtauksen jälkeen vaeltelen sisäpihan vasemmanpuoleisista pariovista sisään ja vasemmanpuoleiseen torniin, jossa vanhalle naiselle puhuminen johtaa välivideoon, jonka aikana nimeän Edgarin veljen oletusnimensä mukaisesti Sabiniksi. Lopuksi palaelen valtaistuinsaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti