sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Osa 3: Ken pelätyn kung-fun taitaa?

Kun South Figarosta on otettu irti mitä irti saa, jatkuu matka koilliseen kohti Mt. Koltsia. Laitan kaikille hahmoilleni Star Pendantin, joka estää näitä saamasta myrkytystä.

Mt. Koltsilla reitti on suoraviivainen yhden luolan ja kahden ulkoilmaosuuden verran. Toisessa luolassa jos menet heti oven luona olevan nypylän alta, alas, ja ovesta ulos löydät arkun jossa on Guardian, ase joka sopii hahmoistani vain Lockelle. Takaisin luolaan, ja tällä kertaa ylös. Ulkona reitti jatkuu kiertämällä  vuorenrinne, ja menemällä oikealle sen takse.

Rinteen toisella puolella ensimmäinen luola johtaa Tentin luo. Toisesta luolasta alkava reitti on suoraviivainen, eikä sisällä mitään muuta ylimääräistä kuin tallennuspisteen seuraavassa luolassa. Jatka reittiä eteempäin myös tämän luolan jälkeen, ja puhu luolan suulla olevalle heebolle, mistä seuraa tappelu.

Vargas
HP:11600 MP:220 Heikkoudet: eioo
Vargasilla on mukana kaksi Ipooh- vihollista, joilla on molemmilla 360 HP:ta, ja jotka on päihitettävä ennenkuin Vargasiin saa kajottua. Locke iskee normaalisti, Edgar käyttää Bio Blasteria tai Autocrossbowta ja Terra taikoo. Kunhan Ipoohit kaatuvat, pieksän Vargasia normaalisti Edgarilla ja Terralla, mutta yritän myös varastaa häneltä Mithril Clawin Lockella. Kun olen tehnyt hänelle 720 HP:n edestä vahinkoa, pääsen pieksämään Vargasta Sabinilla. Aikaa on 60 sekuntia ennen kuin Sabin kupsahtaa, ja taistelu loppuu kun Vargasille on tehty vahinkoa lopun 10880 HP:n edestä tai Sabin käyttää Pummel- Blitziä (vie kursori Blitz- vaihtoehdon kohdalle, paina A, vasen, oikea vasen ja uudestaan A).

Taistelun jälkeen mene luolaan. Sisäänkäynnistä hieman alaspäin on Tentin sisältävä arkku. Hieman oikealle ja alaspäin on uloskäynti. Returner's Hideout on maailmankartalla hieman pohjoiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti