lauantai 7. toukokuuta 2011

Osa 2: Keisarillinen sekoboltsi ja palkkamurhaaja esittäytyvät

Juttutuokiosta Edgarin kanssa tulee lyhyt, mitä seuraavan välivideon jälkeen pääsen ohjailemaan Edgaria. Vaihdan Edgarille aseeksi Mithril Bladen tilalle sen Mogilta nyysityn Mithril Piken. Kefkalle ei voi puhua, eli jutellaampa häntä saattaville soltuille, ja koetetaan sitten uudestaan. Kun tämäkin jutustelu on ohi, palaan ylös Locken luo, ja pääsen Terran ohjaksiin. Lockea seuraamalla pääsen seuraavaan väivideoon.

Välivideon jälkeen olen taas Edgarin ohjaksissa, ja tarkoitus olisi puhua Kefkalle. Parin repliikin jälkeen menen ylös puhumaan kaksoisovilla seisovan sotilaan kanssa, joka johtaa uuteen välivideoon ja sitä kutta pieneen tappeluun kahden M-TekArmorin kanssa. Jos taistelun aikana käyttää Terralla taikuutta, johtaa se taas uuteen pätkään dialogia, jonka jälkeen taistelu jatkuu normaalisti. Tappelun jälkeen tulee lisää puhetta, jonka jälkeen suunta kohti kaakossa sijaitsevaa luolaa.

Luolan ensimmäisessä huoneessa oleva lammikkosta saa pieneltä kielekkeeltä HP:t ja MP:t takaisin täyteen. En käy hakemassa aarrearkkujen sisältöä talteen, niistä saa myöhemmin parempaa kamaa. Toisessa huoneessa ensimmäisestä risteyksestä oikeaan, sitten alas, portaiden yläpäässä olevasta ovesta, ja sen jälkeen reitti onkin suoraviivainen. Maailmankartalla jatka itään, ja sitten pohjoiseen talolle, jossa voit nukkua ilmaiseksi HP:t ja MP:t täyteen. Kus astun taloon sisälle, Edgar ihmettelee kaikenlaista. Kunhan olen tutkinut baaritiskillä olevaa kukkapuskaa, kamiinaa ja kaappia, ulkopuolelle ilmestyy kaveri jolta kuulen hieman uutisia. Jatka etelään South Figaron kaupunkiin.

Reliikkikaupassa kuulee infoa reliceistä. Ostan Spint Shoet että pääsen vähän nopeammin, mutta myös neljät Gogglesit ja Star Pendantit. Arsenaalista hankin Bio Blaster- Toolin, kolme Plumed Hattiä, kaksi Heavy Shieldiä, Cotton Roben ja Kung Fu Suitin. Jos rahat loppuva kesken, pieksän vihollisia maailmankartalla kunnes tilanne muuttuu. Lopuksi käyn vielä kahvilassa juttelemassa baaritiskillä olevalle ninjalle, jonka nimeän oletusnimensä mukaisesti Shadowiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti